Hódmezővásárhely élen jár sok kérdésben a magyarországi városok közt: van egészségprogramuk, kifejlett központi városirányításuk (rövid póráz taktika). Legutóbb olyan lépésre szánta el magát a város vezetése, amit már húsz éve meg kellett volna tenni az egész országban: felnyitották az ügynökaktákat. A város honlapján találhatóak az adatok.

Érdemes volna Kecskemét vezetőinek is elgondolkodnia erről a kérdésről. Hiszen amíg nem jövünk tisztába saját múltunkkal, addig hogyan építsük a jövőt.

Több volt szocialista országban már jóval előrébb tartanak a nemzeti múlt feltárásában. Ha minél később tárjuk fel ezeket a sötét lapjait a történelemnek, annál később tudunk csak biztos alapokra építeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr591733764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása