Köszönöm az eddigi segítségedet az ajánlószelvény gyűjtésben. A két körzetben Kecskeméten már több mint 300 cédulát gyűjtöttünk össze, ez a szükséges szám ötöde. A munka java része még hátra van, és a helyzet egyre inkább biztatóbb. Három egyszerű lépést kell megtenni a sikerhez. Mindez fél órában. Garantált a siker, kipróbált módszer.

1) Keresd fel 30 ismerősödet telefonon, hogy adják oda az LMP-nek az ajánlószelvényüket, hátha nem adták még oda, vagy nem dobták ki.- Ne állj meg addig, amíg nem ígértek oda összesen 15 ajánlószelvényt!
2) Irányítsd őket az egyik gyűjtőpontunkra: http://vagogabor.blog.hu/2010/02/15/kecskemeti_gyujtohelyek
3) Köszönd meg, hogy segített reményt adni az LMP-nek és az országnak.

Ha nem elégedsz meg ennyivel és többet tennél a változásért, akkor tarts velünk a hét bármely napján:

A héten minden nap kitelepülünk a főtéren, általában kora délután. Ide szükség volna kettő emberre. Egy már van állandóra, de elkél a segítség. Természetesen mindennap kopogtatunk is. Bármikor ha ráérsz, szólj előtte, hogy tudjunk számolni veled!

Köszönjük, és gyűjts még aktivistákat, hogy könnyebb legyen mindannyiunk dolga.

 Bármilyen ötleted van a kampánnyal kapcsolatban, küld el a kecskemet@lehetmas.hu címre!

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr861762144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása