A gyenge kapcsolatok csodálatos erejéről már értekeztem. De hogyan lehet aprópénzre (kopogtatócédulára) váltatni ezeket a sokat érő, régnem látott ismerősöket. 

A web 2-es felületeknek hála a mindenki mindenkitől 6 kézfogásnyira van el,mélet, nagyon egyszerűen rekonstruálható a (virtuális) valóságban. Látásból ismert ismeretlen ismerősök jeleznek vissza pozitívan a megkeresésemre. Vannak akik Pestről a saját kecskeméti illetőségű cimoráikat mozgatják meg iwiw-en. Sajnos csak a kampány előtt íratkoztam vissza a wiw-re ezért jóval nehezebb felkutatni az ismerőseimet.

A facebookon már régebben hájoltak páran annyit nyomtam az LMP-t. Azért szerencsére még mindig sokkal több a lájkolás. A facebook fan page lassan de biztosan növöget.

Ha valóban szeretnél segíteni, akkor mozgasd meg te is ismerőseidet ezeken a felületeken egy saját személyre szóló üzenttel. Mindenkihez a saját stílusa illik, de nem baj, ha az összes ismerősödnek ugyanazt a hozzád illő szöveget küldöd.

Ami szerepeljen benne:

LMP gyűjti már csak a potenciális bejutók közül a kopogtatókat, atöbbieknek már vagy megvan, vagy feladták.

Gyűjtőhelyek: http://lehetmas.hu/176/gyujtohelyek, KEcskmeéten a Tudomány és Technika házának kávézója

Info: kecskemet@lehetmas.hu, 30-4337407

Köszönöm, hogy megmozdulsz, hogy az ország is mozgásba lendüljön!

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr291794820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása