Véghajrá

2010.03.13. 08:26


Egy hónapja még türelmetlenül vártuk a postásokat az első kopogtatócédulákkal, a mai napon pedig az országban elsőként megyei listával rendelkezünk.
Zászlóvivők lettünk az országban, az elsőként összegyűjtött két EVK is a miénk, és az első elfogadott egyéni jelölt is. Bács-Kiskun megye besöpört minden rekordot.
Büszke vagyok Rátok és nagyon köszönöm a rengeteg energiát és munkát amit erre fordítottatok.
Pontosan egy hét van még hátra a kopogtatócédula-gyűjtésből. Kérem ha még van egy kis időtök segítsétek a versenyben lévő EVK-inkat: főként Kecskemétet és Kiskunfélegyházát. Ők vannak legközelebb a bűvös 750hez. Sok felbontatlan boríték van még a hűtőszekrényeken, konyhapolcokon.
Kérlek hívjátok fel ezekben a körzetekben élő ismerőseiteket. Én a héten közel húsz cédulát szereztem telefonon és iwiwen rég nem látott kecskeméti és szegedi ismerőseimtől. Ha minden megyei tagunk ezt meg tudná tenni a jövő héten, akkor meglenne ez a három körzet is.

Ikotity István
megyei koordinátor

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr171836025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása