Köszönet

2010.03.20. 15:40

 Hétfőn lesz hivatalos eredmény, de már most szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik időt és fáradtságot nem kímélve segítették azt, hogy képviselőjelölt lehessek.

Legfőképpen köszönöm a családomnak, Édesanyámnak, apukámnak és a hugomnak, akik a saját kapcsolataik megomzgatásával, no meg persze azzal, hogy elviseltek ezekben a nehéz napokban, biztos hátországot nyújtottak a cédulagyűjtéshez. Köszönettel tartozom a kedvesemnek, akivel sajnos nem tölthettem elég időt a gyűjtés alatt, de az ő lelki támogatása nélkül nem jutottunk volna messzire.

A legnagyobb respekt a kis csapatomnak szól, akik felbudzdították a saját társaságukon kívül a kecskeméti főteren sétálókat, és télvíz idején hosszú órákon át kopogtattak. Külön köszönet barátomnak és jelölttársamnak Falusi Norbertnek, hogy mindig lehetett számítani rá. Sajnos ő most megállt a célvonal előtt egy kis lépéssel, de választókerülete méretéhez viszonyítva jobb eredményt ért el, mint én. Sajnos ezt most nem díjazzák, de a munkája így sem volt hiába való, Kecskemét másik körzetében is megtudták, hogy igenis lehet más a politika!

Köszönöm azoknak akik gyűjtőpontot vittek, kiváltképpen Bélának és Margónak a TEKA angyalainak, a Lingvin Computers csapatának és Beának, a Garázsn kávézónak és Irénnak, a Negroni presszó tulajdonosainak, és Rigó úrnak. Nélkülük nem sikerült volna.

Hálával tartozom azoknak, akik fellelkesülve tucatnyi kapcsolatot megmozgattak ajánlószelvényekért. Kiváltképpen Letsgodiso tumbásztársamnak, aki Budapestről irányította hozzám a kecskeméti iwiwes kapcsolatait.

A legfőbb köszönet a névtelen hősöknek, akik pár darab cédulájukkal beséteáltak a gyűjtőpontokra, és táplálták a reményt, hogy Lehet Más a Politika!

Ja és kösz a haveroknak, akik a facebookon, és a blogon szurkoltak. Végül de nem utolsó sorban köszönet jár nektek, blog olvasóknak, hogy végig követtétek az elmúlt öt hetet.

 

774 + 24 érvényes

2010.03.19. 22:37

Van LMP-s jelölt Kecskeméten!

Hivatalos döntés hétfőn.

Megvan 808 db érvényesnek tűnő ajánlószelvény. Remélem holnap reggel a HVI is legalább 750-et érvényesnek talál belőle :)

Van-e nálatok?

2010.03.17. 18:14

Az utolsó napok szentjei

2010.03.17. 10:23

Kétszer ad ki időben ad!

Most minden cédula, kincset ér.

Ha van még parlagon heverő cédula, akkor annak az LMP-nél a helye :)

süti beállítások módosítása