A Moziamoziamozi

2010.03.05. 15:52

Követ dobtunk tegnap az állóvízbe. Így újabb szakaszához érkezett a mozi saga. A facbookon szerveződő (jelenleg 130 tagú csoportból) 25-en elmentünk és megmutattuk, hogy vannak akik kiállnak a kecskeméti ifjúsági közösségi tér ügyéért. 

A sajtó beszámolók eléggé kuszák voltak. A KTV eléggé a polgármester szempontjait tette fókuszba, a hirösindex-nek a helyi civilek mellőzése volt a fő iránya, a legkorrektebb beszámolót a kecskemeten.hu-n olvashatjátok.

Mindenestere örülök, hogy lett egyáltalán sajtóvisszhang, mert jelen esetben minden hír jó hír. A legnagyobb öröm, hogy végre előkerültek a poros akták, és kezdik komolyan venni a fiatalok érdekeit a városházán.

Egyébként nekem hobbim a tüntetés. Kb 50-60 tüntetésen vettem részt.

Az LMP-nek már-már biztos sikert mutatnak a közvéleménykutatók. De nem szabad elfelejteni egy rendkívül fontos dolgot: akkor biztos az LMP sikerre, ha mindenhol az országban választható lesz. Ehhez 20 területi lista szükséges.

Tehát most nem az a fontos, hogy minden budapesti kerületben legyen LMP-s jelölt. Az is másodrangú, hogy olyan megyeszékhelyen is elinduljon az LMP, ahol már megvan a területi lista.

Most kell segítséget adni azoknak a megyéknek, ahol még dolgoznak a területi listákért. Ezért arra kérünk mindenkit, aki segítene az LMP-nek a parlamentbe jutás érdekében, jelentkezzen ezen az e-mail címen: kampanyinfo@lehetmas.hu vidéki túrára.

A vidéki kitelepülések sokat hoznak, csak minél több helyen meg kell jelenni. Ha van egy-két napod a hétvégén, és országot látnál, majd buliznál egy jót elempésekkel, akkor jelentkezz! A logisztikai hátteret (utazás, szállás, kaja) az LMP biztosítja.

Most rajtunk a sor! Segítsünk az LMP vidéki listáit!

Kell egy hely!

2010.03.03. 12:50

Holnap, csütörtökön demonstrációt szervez egy facebookon szerveződő civil mozgalom, amin én is részt fogok venni. A demonstráció célja, hogy felhívja a figyelmet a Városi Mozi körül lévő áldatlan állapotokora. Valamint a fiatalok közösségi és kulturális igényeinek a kielégítetlenségére. Ha te is úgy gondolod, hogy kell egy hely KEcskeméten, akkor gyere el és zengjük együtt: KELL EGY HELY!

Helyszín Városi Mozi lépcsője, KEcskemét Rákoczi út

Időpont :2010. 03.04 16:30

Zene és perfomansz várható!

 

Tegnapi erős önszuggesszió mára megtette hatását. A kitelepülés rendkívűl sikeres volt, habár a friss böjti szelek kissé amortizálták a kitelepülés dekorációját. Több ígéret is jött. Van olyan, akivel negyedszerre találkozom, és ez megtette hatását: holnap hozza.

A gyűjtőhelyen szimpatizánsok a kezembe nyomtak több cetlit és még ígértek. El is mentem pár ígéretért, amit pesti cimborák kecskeméti kontaktjai adtak. Összesen ma 24 ajánlószelvény lett a zsebemben röpke 3 óra leforgása alatt.

Fő a pozitív vibráció!

 

süti beállítások módosítása