A saját offshore bankszámlájukat fejlesztik csak, a hazánk fejlesztése másodlagos nekik. Ma kiderült, hogy a fejlesztési minisztérium államtitkára dollármilliomos offshore bankszámlát tart fen a cégével Belize-ben

 hatvan22.png

Tényfeltáró újságíróként éveken át jártam Hatvanba, Szabó Zsolt piszkos ügyei után kutatva. Az államtitkár bábáskodása mellett született meg minden idők leghaszontalanabb EU-s beruházása egymilliárdért. A hatvani cikk-cakkos kerékpáros híd, és a folyton feltöredező kerékpárút projekt azóta bekerült számos EU-s kiadványba a rossz gyakorlatok közé. Értelmetlen híd, használhatatlan út, de akkor miért is kellett mindez? Az offshore bankszámla lehet a magyarázat!

Azt is én derítettem ki, hogy az ő tanyája körül épült az a tanösvény uniós pénzből, ami el van zárva a külvilágtól. Elméletileg horgász tavakra nem lehetett volna ezt a pénzt felvenni, de sok helyi szerint ez lett az államtitkár magán horgász tava. Ebből is látszik, hogy a fejlesztési minisztérium államtitkára úgy bánik a fejlesztési pénzekkel, mintha azok az ő saját magán fejlesztéseit szolgálnák.

 

Másképpen is használja kreatívan az uniós forrásokat az államtitkár. A rokona egy uniós pályázaton nyert pénzt panzió építésére a Nógrád megye Szuhán, ami szinte folyamatosan zárva van, csak az államtitkár használja, és a szomszédos ingatlanokat is megvette. Biztos, ami biztos.

 

Szabó Zsolt annyira túltolta, hogy még Lázár János szerint is súlyos hibát követett el, és a kormány is elkezdte felülvizsgálni a pályázatokat. Nem mintha a tisztesség útjára tévedtek volna, csak elindult a belharc a Fideszben.

 

Elég volt azokból a politikusokból, akik magán kasszaként tekintenek az költségvetésre! Az uniós pénzek nem államtitkárok magán horgásztavaira, vendégházaira és a offsshore bankszámláik duzzasztására valók, hanem oktatás fejlesztésre, útfejlesztésre, kórház korszerűsítésre! Az egész ország nem fideszes családi vállalkozás!

 

Szabó Zsolt önzősége, mint cseppben a tenger megmutatja, a Fidesz rendszerének önző voltát. Nekik a korrupció az első, Magyarország csak a sokadik a sorban. Április 8-áig ha szét is lopják még amit tudnak, akkor is 12 évig nem fognak elévülni a bűneik!

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr5413769106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása