160.000 köszönet

2012.04.02. 16:33

Bátrak!

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki erőt, energiát, kreativitást tett bele a népszavazási kampányba. Megmozgattunk legalább 160.000 embert, felkavartuk a politikai állóvizet, és a felcsillantottuk a változás lehetőségét az ország számára. Bejártuk az országot, több ezer embert aktivizáltunk, mindenhol bekerültünk az országos és a helyi hírekbe is. Mára mindenki tudja, hogy az LMP az egyetlen párt, aki tesz is valamit a változásért. Mi vagyunk az egyetlen kezdeményező erő.

A fő kitűzött célunkat, sajnos nem értük el, de mivel több, mint 100.000-en álltak az ügy mögé, ezért az Országgyűlésnek meg kell vitatnia a népszavazás kiírását. Az LMP szervezete a tőle telhetőt megtette. Kint voltunk az utcán, ott voltunk a rendezvényeken. Sok helyi szervezet nagyon megerősödött új emberekkel, új lendülettel. Habár a nagy közös bravúr elmaradt, sokan mutattak emberfeletti teljesítményeket, rájuk egyéni hősökre, és a bátor jól szervezett csapatokra lehet majd építeni a jövőben.

A végső szó a köszöneté. Köszönöm a munkáját azoknak, akik órákat, napokat , heteket töltöttek az utcán az állampolgárok meggyőzésével. Köszönöm a választmányi tagoknak és a képviselőknek, hogy körbe utazták az országot, és elvitték az LMP hírét olyan helyekre is, ahol eddig nem láttak élő elempést. Köszönöm a területi szervezeteknek a szervezést és több órányi telefonálást, amivel megmozgatták a fásult magyar társadalmat. Köszönöm a kampánycsatnak a másfél hónapos kemény erőfeszítést. Köszönöm az aktivisták családjának és barátainak a türelmet és a lelki támogatást. Végül 160.000 tiszteletteljes köszönet jár az állampolgároknak, akik nem csak morgolódtak, hanem tettek is a változásért.

 

süti beállítások módosítása