Március idusa a magyar történelemben mindig is a gondolkodók változás szelét hozta az országba. 2010-ben sincs ez másként. Idén a legnagyobb kérdés, hogy elég energiát fújnak-e a szelek, és felélesztik-e a fásult embereket.

Most már csak két lépésre van az ország attól, hogy hosszútávon közösségi elvek mentén tenni akaró emberek érdemi szerepet kapjanak a magyar politikában. Ebből a két lépésből az elsőt MOST NEKÜNK KÖZÖSEN kell megtenni. Meg kell mozgatni minden követ a kint lévő kopogtató cédulák után.

Az országos siker most sokkal fontosabb, mint az egyéni sikerek. Ha szeretnél részt venni a változásban, akkor keresd Tarnai Balázst. Ő elirányít azokra a helyekre, ahol a legnagyobb szükség van az márciusi szelek által életre kelt energiákra.Loisztikai háttér megoldott, most a változást akaró emberekre van szükség!

Információ: balazs_tornai@hotmail.com, +36309882672

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr261834250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása