Kecskeméti egyik legnagyobb problémája a tömegközlekedés rendszere, amin a következő négy évben egy tudatos stratégia mentén meg kell változtatni. A kecskeméti LMP az Autómentes Napon tartott sajtótájékoztatóján kifejtette a azokat a fejlesztési irányokat, amik mentén elképzeli a város közlekedését. Az autóbusz menetrend átalakítása, a kerékpáros hálózat fejlesztése, a városi utak teljes akadálymentesítése, a kisvasutak újraindítása, és középtávon pedig egy villamos vonal kialakítása szerepel az ökopárt programjában.

Falusi Norbert az LMP kecskeméti listavezetője elmondta, hogy Kecskeméti élhetőbbé tételében elsődleges, hogy legyen alternatívája az autóközlekedésnek. A városrészek közötti átjárhatóságot, a biztonságos közlekedést, és a környezetbarát megoldásokat fogja képviselni a közgyűlésben a közlekedés terén az LMP frakciója.

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr502315286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása