Mai kedvenc LMP fikázás

2010.02.11. 00:08

Szentkorona rádió online:

Közben az LMP ugyanaz a liberális, köztársaságot éltető, nemzetellenes formáció, csak fiatalabb kiadásban, mint az SZDSZ. Tűzzel-vassal irtandóak minden módon, minden formában, mindenhol.

Kommentekből:

Jó lenne, ha valaki összeállítana egy ,,érvelőkártyát'' az LMP ellen, mert szerintem rengetegen vagyunk, akik nem tudnak érvelni ellene, csak annyit tudunk, hogy liberálisok, ezért rosszak. De ezzel nem lehet meggyőzni a legtöbb embert...
Tud valaki valamit, ki egyáltalán az LMP elnöke és mit lehet róla tudni?

:D

Tud valaki valamit arről, hogy miért gyűlöljük őket? Nem? Nem baj. )

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr91748214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2010.02.11. 00:14:33

"irtandóak"

Könyörgőm induljon már el a rakéta, valahova! Mindegy hova, csak innen el!

galazo 2010.02.11. 09:59:10

Egyértelműen összejött arrafelé az a paranoiás szekértábor, ami fentről kapott utasítások szerint bármit elhisz és bármire képes.

Közben korrumpálódnak, maffiózókat gyűjtenek, a valamikori hajtóerőút adó tisztességes hűde magyar meg a fejéhez kap, hogy hova jutottak.
Először mindenki söpörjön a saját háza táján!
index.hu/belfold/2010/valasztas/jobbikbol_lobbik/

Még szerencse, hogy elég korán elkezdett villogni a hullócsillag.
Akit eddig nem sikerült tehermentesíteniük a személyes és csoportszintű társadalmi felelősségérzet alól az "ez meg az - Ő és Ők" de "nem Te és MI" tehetünk akármiről is szöveggel, az már nyiltan kimondja, hogy ezek a szélsőjobbosok már lelkibetegek.

Ők a kór, ezt mindenki látja (rajtuk kívül.
Nem csak értelmiségi látja ezt, mondta nekem már asztalos is és segédmunkás (és nem roma, szín magyar, már ha van olyan.
Akik ugatnak azok bandériumba vert elvakultak.

A politikai kultúrájuk már a jelenlegi parlamentiekét sem közelíti, szervezeti szintű viselkedésük meg olyan mint egy 3 éves irigy kisgyereké.

Stipi-stopi miénk a szék a parlamentben, félünk hogy az ovónéni másnak adja és megverjük érte még a 10 hónapos csecsemőt is.

Próbálná is ezeket ledobni valahogy a "Lob_bik", de akkor meg nem marad senki ott.

z

netopi2 2010.02.11. 10:18:38

@oázis: igen bibsikém, el lehet menni innen, nem kötelező ide adót fizetni ... ahogy a führered mondta

amúgy meg felesleges lenne irtani titeket mert annyira szánalmasak vagytok, hogy úgysem viszitek semmire

majd jót röhögünk rajtatok 11-én este, feltéve, hogy egyáltalán el tudtok indulni a választáson mert jelenleg úgy néz ki, hogy még erre is képtelenek vagytok kedves "Világmegváltók" :D

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2010.02.11. 10:33:01

@netopi2:

én nem indulok a választásokon gyilkoskám, nem vagyok politikus, és egészen biztos nem vagyok LMP-s szavazó, viszont imámba foglalom a neved, és kérek valami jó kis "jutalmat" neked az Úrtól csodás magatartásodáért!

Igen, én ide fizetem az adóm, ez én szülőföldem, az otthonom, és NEM ÉN fogok innen elmenni, abban biztos lehetsz!

Führeredet meg tartsd meg magadnak!

galazo 2010.02.11. 11:18:24

Mi nem megyünk sehova!

Sőt talán még kevesen, de ott vagyunk mindenhol. Fontos pozíciókban, nagyon okos emberek, sokan egyetemeken és hivatalokban rejtőzünk egyenlőre. Nem is olyan kevesen. Szimpatizáló értelmiségiek meg pláne nem kevesen.

De nem új erővel, hanem ésszel.

Mi ugyanis nem követőket keresünk és birkanyájat terelgetünk és nem kellenek a hőzöngő kiabáló elégedettlenkedő tömegek, ilyen pártból van már éppen elég. Felesleges újabb hatalmi gennyet gyártani. Az ország problémáit csak mélyíti.

Csak remélem hogy a Job_bik kezdeti szándékai ellenére nem fog végül szintén odajutni.
Régebben még tetszett is a sok jó elképzelésük.

Az LMP konstruktív, békés, együttműködésre és tiszta, értelmesbeszédre képes, előretekintő, tenni akaró, elszánt emberekből áll.

Viszont a noname utcán ordító, trianoni matricás autóval padlógázzal mellettem elsüvítő, magát persze fel nem vállaló, kopasz szájából ordító büdüs zsidózó (bérmált kereszténynek), mindezt fényes nappal tele utcán a társadalom előtt végző, felém de nem elég messzire repülő ocsmány nyáltömegéből nem egészen erre következtetek.

Ezeket az emebereket nem lett volna szabad közügyek közelébe sem engedni, nemhogy lovat adni alájuk. Nekik valóban csak az "erő" van készleteik közt. Mégha nem is lett volna egyből 17%.
Az erő nem jó másra, mint fizikai munkára, remélem azért ez a 21.sz-ban már tudatosul.

Ha a végeken így állnak, csak saját magukat rekesztik ki az agresszióval a többségi társadalomból. Hiába a központi jóság és javító szándékú nemzeti tettvágy.

Viszont ha polgárháború vagy még nagyobb feszültség lesz a vége, az paradox módon egyértelmű előnyt teremt a külföldi tőkének és kivásárlásnak. :(

Szokás ez más politikailag instabil országban is, hogy befektetési hullám előtt háborút, szélsőséges feszültséget generál néhány nagytőkés egy kis tőkeinjekcióval. Aztán nagyságrendekkel olcsóbban meg lehet venni egy komplett országot.

Gondolkodtok is? :(
süti beállítások módosítása