Ahhoz, hogy Kecskeméten elérjük a 2x750 ajánlószelvényt, a leghatékonyabb módszer, ha mindenki mozgósítja a hozzá legközelebb lévőket és kitelepülünk a főtérre.

I)Hívd körbe az ismerőseidet! A gyenge kapcsolatok ereje csodákra képes!

1) Keresd fel 30 ismerősödet telefonon, hogy adják oda az LMP-nek az ajánlószelvényüket, hátha nem adták még oda, vagy nem dobták ki.- Ne állj meg addig, amíg nem ígértek oda összesen 15 ajánlószelvényt!
2) Irányítsd őket az egyik gyűjtőpontunkra: http://vagogabor.blog.hu/2010/02/15/kecskemeti_gyujtohelyek
3) Köszönd meg, hogy segített reményt adni az LMP-nek és az országnak.
 
Akinek nincs meg a száma, vedd fel vele a kpcsolat web2-őn, iwiwen, facebookon megtalált régen látott ismerősöktől is bejöhetnek értékes ajánlószelvények.


II) Hozz létre gyűjtőpontot: Megadhatod a postaládád címét. Kérdezd meg a kedvenc helyed, vagy a közel lévő boltot, ahova mindennap jársz, hogy elhelyezhetnél-e a egy LMP gyűjtődobozt! Kell hozzá egy cipős doboz, becsomagolva, LMP szórólappal díszítve. Lehetőleg naponta-kétnaponta üríteni kell.
Itt regisztrálhatsz gyűjtőpontot.http://lehetmas.hu/176/gyujtohelyek
Írj neki, ha tudsz egy helyet: csilla.balog@gmail.com

III)Az LMP is kiállítja nyalka verbunkját!

A héten minden nap kitelepülünk a főtéren, általában kora délután 13-17 óráig. Ide szükség volna minimum kettő emberre. Egy már van állandóra, de elkél a segítség. Igyekszünk minél figyelemfelhívóbbá és komfortosabbá tenni a kitelepülést. Ha van ötleted szólj! A kitelepülésen szórólapozunk és beszélgetünk.

Természetesen mindennap kopogtatunk is. Bármikor ha ráérsz, szólj előtte, hogy tudjunk számolni veled!

IV) Mozgósítsd a szomszédságot!

Mellékelten találsz két kinyomtatható üzenő-szórólapot. Nyisd meg, szabadon írd át a szöveget a saját ízlésed szerint, nyomtasd ki legalább 50 példányban, majd vágd szét! Így 200 szórólapod lesz. Dobd be őket a környező házak postaládáiba, vagy tűzd be a háztömböd lakásajtóiba. Ha társasházas övezetben laksz, akkor járd végig a szomszéd házakat, ha kertesházas övezetben, akkor a környező utcákat! Ugyanezt a feladatot adtuk 4000 regisztrált szimpatizánsunknak is. Ha mindannyian megtesszük, akkor legalább 800.000 embernek küldünk üzenetet péntekig estig.

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr991768656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.