December 23-ára egy új ellenállás megszületésére hívunk mindenkit. Sokan jönnek azzal, hogy ez a vásárlás, halpucolás és bejgli sütés ideje, és nem a politikáé. Ez így is volna egy normális országban, de ha Orbán fenekestül forgatja fel a hazánkat karácsony előtt, akkor nem tud békés lenni az ünnep. Ha most nem tesszük félre egy órára a vásárlást, a halat és a bejglit, akkor jövőre nem nagyon lesz miből vásárolni, kisebb lesz a ponty, és rövidebb a bejgli. A demokratikus intézményrendszer leépítésének százmilliárdokban mérhető ára van, és ezt az adófizetők pengetik ki, nem Orbán Viktor.

Az év közbeni minisztériumi tökölés, és a kétharmados demokráciát faló kisgömböc kielégíthetetlen étvágya miatt torlódott ilyen sok nagy fontosságú törvény az év végére. Egy évvel ezelőtt hasonló időszakban született meg a médiatörvény elleni tiltakozáskor a Milla. Akkor is már advent végén voltunk. Tavaly ilyenkor, és remélhetőleg idén is, tömegek hagyták félbe a karácsonyi készülődést, hogy jelet adjanak: Ez így nem mehet tovább.

A békés karácsony alapja a lelki béke. Én nem tudnék úgy elvonulni karácsonyozni, hogy azt érzem nem tettem meg mindnet, amit lehetett. Nem az ok lopják el a karácsony hangulatát, akik felhívják a problémára a figyelmet, hanem akik a bajt okozzák. Orbán Viktor a grincs, nem a tiltakozók.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr813480880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.01.01. 20:10:17

lehet is vhol olvasni az idézeteket, mert itt rossz a kép,

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/30973/uj-ellenallasra-hivnak-a-budapesti-kozteri-szobrok-is/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201201

ha már üzenet, juson el, igaz, de attól tartok, ezek mind csak divatidézetek, István és a hadakozó Balassi hülyesége beszél, és a többi is semmitmondónak tűnik
de az alapötlet jó, csak jó mondatokat kellett volna választani
süti beállítások módosítása