A kecskeméti LMP választmánya felháborítónak tartja, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlése szinte egyhangúan hozott egy nyíltan fiatal ellenes rendeletet a palackozott italok forgalmazásáról. Az LMP elítéli a közterületen randalírozókat, de probléma megoldását nem a következmények elkenésében, és a fiatalok megbélyegzésében, hanem az okok megszűntetésében látja.

Kecskemét városban létre kell hozni egy olyan kulturális közösségi központot, ahol a fiatalok a kortárs csoportban tudják elsajátítani a társadalmi normákat. Amíg mindez nem jön létre, addig a fiatalok az utcára szorulnak, és nehezen tudják megtanulni a társadalmi, közösségi viselkedés szabályait.

A közösségi tér létrehozásáért és a pótcselekvésnek tűnő rendelettel szemben, szombaton este 10 órától tartandó Simonyi utcai tüntetésen rész vesznek a kecskeméti LMP tagok is.

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr822106556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása