Az LMP-nek már-már biztos sikert mutatnak a közvéleménykutatók. De nem szabad elfelejteni egy rendkívül fontos dolgot: akkor biztos az LMP sikerre, ha mindenhol az országban választható lesz. Ehhez 20 területi lista szükséges.

Tehát most nem az a fontos, hogy minden budapesti kerületben legyen LMP-s jelölt. Az is másodrangú, hogy olyan megyeszékhelyen is elinduljon az LMP, ahol már megvan a területi lista.

Most kell segítséget adni azoknak a megyéknek, ahol még dolgoznak a területi listákért. Ezért arra kérünk mindenkit, aki segítene az LMP-nek a parlamentbe jutás érdekében, jelentkezzen ezen az e-mail címen: kampanyinfo@lehetmas.hu vidéki túrára.

A vidéki kitelepülések sokat hoznak, csak minél több helyen meg kell jelenni. Ha van egy-két napod a hétvégén, és országot látnál, majd buliznál egy jót elempésekkel, akkor jelentkezz! A logisztikai hátteret (utazás, szállás, kaja) az LMP biztosítja.

Most rajtunk a sor! Segítsünk az LMP vidéki listáit!

A bejegyzés trackback címe:

https://vagogabor.blog.hu/api/trackback/id/tr361808101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása